Jobba hos oss

Vi söker medarbetare – Innesäljare / Försäljningsassistent
Arno Holm Matgrossisten är en av Sveriges ledande grossister inom öst asiatisk mat och vi har kunder bland både svenska och asiatiska restauranger och storköket över hela landet. Vi söker en medarbetare som har ett stort intresse för kundkontakt och försäljning. Du kommer att arbeta vid vårt kontor i Stockholm. Arbetet innebär att du via telefon målinriktat ska sälja och marknadsföra våra produkter till både befintliga och nya kunder.
Vi vill att du har gymnasier/högskoleutbildning, datavana, har goda kunskaper i det svenska och något av språket kantonesiska, mandarin, thailändska, vietnamesiska eller engelska. Det är ett plus om du har erfarenhet inom telefonförsäljning och genuint intresserad av asiatisk matkultur. Dessutom är du stresstålig, initiativrik, ambitiös, vill utvecklas och har lätt för att ta kontakt med nya människor. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt fortsätter i företaget.
Skicka CV till jobb@arnoholm.se

招聘 – 内部销售/销售助理
安顺行Arno Holm Matgrossisten AB是一家在瑞典40多年的亚洲食品批发商,主营亚洲和瑞典餐饮产品,企业和餐厅客户遍布全瑞典。 现招内部销售/销售助理,如果您对客户联系和销售感兴趣,欢迎联系我们。工作地点在斯德哥尔摩。
工作内容:
1、通过电话与客户进行有效沟通,了解客户需求, 寻找销售机会并完成销售业绩;
2、维护老客户的业务,挖掘客户的潜力;
3、定期与合作客户进行沟通,建立良好的长期合作关系。
4、发展新客户,推销我们的产品。
招聘条件:
我们希望您具有高中/大学教育、计算机技能Excel/ Word、良好的瑞典语沟通能力,以及粤语、普通话、泰语、越南语或英语中的任意一种或多种语言。对销售工作有较高的热情。具备较强的学习能力和优秀的沟通能力;性格坚韧,思维敏捷,具备良好的应变能力和承压能力。如果您有相关电话销售经验并且对亚洲饮食文化感兴趣优先。
如有兴趣请发瑞典语或英文简历到jobb@arnoholm.se

Arno Holm Matgrossisten, Åbyvägen 20, 120 44 Årsta
Tel:
+46 8 506 888 88
Fax:
+46 8 506 888 99

info@arnoholm.se

Cashen! By Arno Holm