Om oss

Välkommen till oss på Arno Holm Matgrossisten

Arno Holm är en säker och pålitlig leverantör samt samarbetspartner. Vi gör vårt yttersta för att alla våra kunder skall blir nöjda vare sig det gäller produktkvalité, priser och leveranser.

Varje dag levererar vi varor till ett stort antal restauranger runt om i Sverige. Vår styrka är vårt breda sortiment. Vi erbjuder allt från sojasås, ris, bambuskott till japanska och thailändska matvaror, men givetvis levererar vi även de vanliga svenska basvarorna.

Vi är en av Sveriges ledande grossister inom östasiatisk mat och vi har kunder bland både svenska och asiatiska restauranger över hela landet. Det vi erbjuder är ett brett sortiment av det som efterfrågas inom den asiatiska matkulturen men även svenska basvaror. Vi har också valt ut ett antal produkter som vi marknadsför under eget varumärke.

Genom att vi direktimporterar många produkter från Fjärran Östern så kan vi alltid förse våra kunder med det rätta sortimentet till rätt kvalitet. Vi har stor kunskap om asiatisk matlagning och fungerar även som inspiratörer åt våra kunder

Vårt kontor finns i Stockholm och vi har lager i Stockholm. Tillsammans är vi ett 30-tal medarbetare som varje dag gör vårt yttersta för att våra kunder ska bli riktigt nöjda.

Självklart samarbetar vi även med andra ledande leverantörer och alla dessa är noga utvalda.

image description
Arno Holm Matgrossisten, Åbyvägen 20, 120 44 Årsta
Tel:
+46 8 506 888 88
Fax:
+46 8 506 888 99

info@arnoholm.se

Cashen! By Arno Holm