Thailändsk Mat泰式食品Thailändsk Mat

Thailand är ett av svenskarnas nya stora semesterparadis. Detta har också bidragit till att den thailändska matkulturen fått ett starkt fäste i vårt land. I vårt sortiment ingår det mesta av de produkter som efterfrågas av de thailändska restaurangerna. Vi levererar allt från kokosmjölk, fisksås, ostronsås, currypasta till färsk chili, koriander, basilika, vårlök med mera.泰國現已成爲瑞典人的旅遊天堂,故其飲食文化亦在本土根深蒂固.本行根據泰國餐館烹調所需的產品如椰奶,魚露,蠔油,各種泰國咖喱醬,以至新鮮辣椒.香花菜.金不換.小葱等等,種類繁多,隨時提供閣下選購.

Thailand är ett av svenskarnas nya stora semesterparadis. Detta har också bidragit till att den thailändska matkulturen fått ett starkt fäste i vårt land. I vårt sortiment ingår det mesta av de produkter som efterfrågas av de thailändska restaurangerna. Vi levererar allt från kokosmjölk, fisksås, ostronsås, currypasta till färsk chili, koriander, basilika, vårlök med mera.

Recommended Articles